(NhARTIQ eWROPEJSKOGO sO@ZA OB OSNOWNYH PRAWAH (B:s (NkOMMENTARIJ (B/ (NpER(B. (NS ANGL(B. /s - (NkA[KIN(B, (Ns(B.(N`(B.s ((NmOSKWA (B:s (N`RISPRUDENCIQ(B,s, 2001)
[ (NkNIGA SODERVIT TEKST S POQSNENIQMI I KOMMENTARIQMI K SAMOMU POSLEDNEMU NA SEGODNQ[NIJ DENX I ZNA^ITELXNOMU MEVDUNARODNOMU DOKUMENTU W OBLASTI PRAW I SWOBOD ^ELOWEKA (B].s
(NbIBLIOGR(B.: (NS(B. 195 - 200.s
Keywords: (NmEVDUNARODNOE PRAWOs; (NpRAWAs; (NsWOBODAs; (N~ELOWEKs; (NzA]ITAs; (NpARTIQ eWROPEJSKOGO sO@ZAs; (NmEVDUNARODNOE PRAWOs