(N~ISLENNOE MODELIROWANIE DLQ ZADA^ DINAMIKI ATMOSFERY I OHRANY OKRUVA@]EJ SREDY (B:s (NsBORNIK NAU^NYH TRUDOW (B/s - (NpENENKO(B, (NwLADIMIR wIKTOROWI^s ((NnOWOSIBIRSK (B:s (NiZD(B-(NWO wc so an sssr(B,s, 1989)
(NbIBLIOGR(B. (NW KONCE ST(B.s
(Nan sssr(B., (NsIBIRSKOE OTDELENIE(B.(NS wY^ISLITELXNYJ CENTRs
Keywords: (NaTMOSFERAs; (NmATEMATI^ESKOE MODELIROWANIEs; (NoHRANA OKRUVA@]EJ SREDYs; (NcIRKULQCIQs