(NuSTOJ^IWOSTX NEODNORODNOGO DEFORMIROWANIQ NELINEJNYH TEL (B/s - (NeRVANOW(B, (NvAKAN sULEJMANOWI^s; (NeGOROW(B, (NaNATOLIJ kUZXMI^s; (NiNSTITUT SEJSMOLOGII an kAZssrs ((NaLMA(B-(NaTA (B:s (NnAUKA(B. (NkAZssr(B,s, 1987)
(NbIBLIOGR(B.: (NS(B. 273-276 (91 (NNAZW(B.)s
Keywords: (NmEHANIKA DEFORMIRUEMYH TELs