(NaRMENIQ PO mANDELX[TAMU (B:s (NaRMQNSKAQ FOTOGRAFIQ (B1878 - 1920 (NGG(B. : (NaLXBOM(B-(NKATALOG (B/s - (NmKRT^QN(B, (NiWETAs; (NtARAQN(B, (NzEP@R rUBENOWNAs; (NgRIGORQN(B, (NgRIGORs; (NmUZEJ ISTORII aRMENIIs ((NeREWAN (B:s (NmUZEJ ISTORII aRMENII(B,s, 2018)
(NaLXBOM(B-(NKATALOG PRIURO^EN K WYSTAWKE W gOS(B. (NMUZEJNO(B-(NWYSTAWO^NOM CENTRE rosfoto W sANKT(B-(NpETERBURGE(B. (NfOTOGRAFII SOPROWOVDA@TSQ STIHAMI I WYSKAZYWANIQMI o(B.(NmANDELX[TAMA IZ CIKLA (B"(NaRMENIQ(B"s
(NpOSWQ](B. 125-(NLETI@ oSIPA mANDELX[TAMAs
(NsPONSOR KATALOGA s(B. (NmAJRAPETQNs
Keywords: (NmANDELX[TAM(B, (NoSIP |MILXEWI^(B,s -- 1891-1938; (NiSKUSSTWOs -- (NhUDOVESTWENNAQ FOTOGRAFIQs -- (NiSTORIQ s -- (NaLXBOMs; (NfOTOGRAFIQs -- (NiSTORIQ FOTOGRAFIIs -- (NaRMENIQs -- (NaLXBOMs; (NiSTORIQ aRMENIIs; (NrUSSKAQ LITERATURAs -- (NpO\ZIQs -- 20 (NWEKs; (NaRMENIQs -- (NpO\ZIQs; (NrUSSKIE PO\TY OB aRMENIIs