(NsOWREMENNYJ RUSSKIJ QZYK (B:s (Nu^EBNIK DLQ WUZOW (B/s - (NrOZENTALX(B, (NdITMAR |LXQ[EWI^s ((NmOSKWA (B:s (NwYS[AQ [KOLA(B,s, 1979)
(NbIBLIOGR(B.: (NS(B. 310s
(N~(B. 1 (1979, 317 (NS(B.) :s (NlEKSIKA I FRAZEOLOGIQ(B. (NfONETIKA I ORFO\PIQ(B. (NgRAFIKA I ORFOGRAFIQ(B. (NsLOWOOBRAZOWANIE(B. (NmORFOLOGIQs (N~(B. 2 (1979, 256 (NS(B.) :s (NsINTAKSISs
Keywords: (NrUSSKIJ QZYKs -- (Nu^EBNIKI I POSOBIQs