(NkONFERENCIQ PO KWANTOWOJ HIMII TWERDOGO TELA (B:s (NtEZISY DOKLADOW (B/s - (NkOTOMIN(B, (Ne(B. (Na(B.s; (N{L@GER(B, (Na(B. (Nl(B.s ((NrIGA (B:s (NlATWIJSKOGO GOS(B. (NUN(B-(NTA(B,s, 1990)
(NbIBLIOGR(B. (NW KONCE DOKL(B.s
(NaWT(B. (NUKAZ(B.: (NS(B. 312-316s
(NzAGL(B. (NNA DOP(B.(NTIT(B.(NL(B.: Conference on quantum chemistry of solids, (NrIGA(B, 26-30 (NNOQB(B. 1990 (NG(B.s
(Nw NADZAG(B.: (Nm(B-(NWO NAR(B. (NOBRAZOWANIQ lATW(B. (NrESP(B., (NlATW(B. (NUN(B-(NT(B, (Nnii FIZIKI TWERDOGO TELAs
Keywords: (NkWANTOWAQ HIMIQs; (NtWERDYE TELAs; (NtEZISY DOKLADOWs