(NpOLNOE RUKOWODSTWO PO (BMicrosoft Windows XP / s - (NnORTON(B, (NpITERs; (Nm@LLER(B, (NdVON pAULXs ((NmOSKWA (B:s (Ndmk pRESS(B,s, 2002)
(NiZDANIE ADRESOWANO POLXZOWATELQM I SETEWYM ADMINISTRATORAM(B, (NVELA@]IM AKTIWNO PRIMENQTX WOZMOVNOSTI OPERACIONNOJ SISTEMY (BWindows (Nhr (B((NW TOM ^ISLE I NEDOKUMENTIROWANNYE(B)s
Keywords: (NoPERACIONNYE SISTEMY s -- (NpOSOBIE DLQ SPECIALISTOW s; Microsoft Windows XP -- Internet