(NkARTOGRAFI^ESKOE I TOPOGRAFO(B-(NGEODEZI^ESKOE OBESPE^ENIE PRIRODOPOLXZOWANIQ (B:s (NsB(B. (NNAU^(B. (NTR(B. /s - (NgULQMOWA(B, (Nl(B.(Nh(B.s ((NtA[KENT (B:s (Nb(B. (NI(B.,s, 1989)
(NbIBLIOGR(B. (NW KONCE ST(B.s
(Nm(B-(NWO NARODNOGO OBRAZOWANIQ uZssr(B. (NtA[KENTSKIJ ORDENA tRUD(B. (NkR(B. (NZNAMENI GOS(B. (NUN(B-(NT IM(B. (Nw(B.(Ni(B. (NlENINAs
Keywords: (NkARTOGRAFIROWANIEs -- (NuZssrs; (NpRIRODNYE RESURSY (B- (NuZssr (B- (NiSPOLXZOWANIEs