(NpABLIK RILEJ[NZ (B:s (Nu^EBNIK (B: (NDLQ STUDENTOW WUZOW (B/s - (NtIKER(B, (N|LISONs; (NbERDY[EW(B, (Ns(B.s ((NmOSKWA (B:s (NpROSPEKT(B,s, 2005)
(Nu^EBNIK PREDNAZNA^EN DLQ STUDENTOW(B, (NOBU^A@]IHSQ NA SOOTWETSTWU@]IH FAKULXTETAH(B, (NI PROFESSIONALOW(B, (NRABOTA@]IH W OBLASTI REKLAMY I PABLIK RILEJ[NZ(B, (NA TAKVE [IROKOGO KRUGA ^ITATELEJ(B.s
(NbIBLIOGR(B.: (NS(B. 319-327s
Keywords: (NpABLIK RILEJ[NZs; (NsOCIOLOGIQs; (NsOCIALXNYE INSTITUTYs; (NoB]ESTWENNOE MNENIE (B- (Nu^EBNIK DLQ WYS[EJ [KOLYs; (NpABLIK RILEJ[NZs; (NoB]ESTWENNOE MNENIEs