(NgEOGRAFIQ (B:s (NsPRAWO^NIK DLQ STAR[EKLASSNIKOW I POSTUPA@]IH W WUZY (B: (NpOLNYJ KURS PODGOT(B. (NK WYP(B. (NI WSTUP(B. (N\KZAMENAM (B/s - (NnEKL@KOWA(B, (NnINA pETROWNAs; (NdU[INA(B, (NiRAIDA wLADIMIROWNAs; (NrAKOWSKAQ(B, (N|LXWIRA mE^ISLAWNAs; (NkUZNECOW(B, (NaLEKSANDR pAWLOWI^s; (NlOBVANIDZE(B, (NaLEKSANDR aLEKSANDROWI^(B.s; (NbERLQNT(B, (NaLEKSANDR mIHAJLOWI^s ((NmOSKWA (B:s (Nast(B-(NpRESS {KOLA(B,s, 2004)
(Nw SPRAWO^NIKE NA[LI OTRAVENIE NOWYE PODHODY K GEOGRAFI^ESKOMU OBRAZOWANI@ S AKCENTOM NA SOCIALXNYJ I \KOLOGI^ESKIJ ASPEKTY(B.s
Keywords: (NfIZI^ESKAQ GEOGRAFIQ (B- (NsPRAWO^NIKIs; (N|KONOMI^ESKAQ GEOGRAFIQ (B- (NmIROWOE HOZQJSTWO (B- (Nu^EBNIK DLQ PODGOTOWKI W WYS[U@ [KOLUs