(NsOCIOLOGIQ (B/s - (NgIDDENS(B, (N|NTONIs; (NbERDSOLL(B, (NkARENs; (NbERKOW(B, (Na(B.(Nw(B.s ((NmOSKWA (B:s (NeDITORIAL urss(B,s, 2005)
(Nu^EBNIK REKOMENDUETSQ SOCIOLOGAM (B- (NISSLEDOWATELQM I PREPODAWATELQM(B, (NSTUDENTAM I ASPIRANTAM(B, (NSPECIALIZIRU@]IMSQ W OBLASTI SOCIOLOGII(B, (NA TAKVE [IROKOMU KRUGU ^ITATELEJs
(NbIBLIOGR(B. (NW KONCE GL(B.s
(NbIBLIOGR(B.: (NS(B. 588-600s
Keywords: (NsOCIOLOGIQ (B- (Nu^EBNIK DLQ WYS[EJ [KOLYs