(NkOGNITIWNAQ PSIHOLOGIQ (B/s - (NgEJWIN(B, (NhELENs; (NkOMAROW(B, (Ns(B.s ((NmOSKWA (B:s (NpITER(B,s, 2003)
(NaWTOR PREDLAGAET OTWETY NA OSNOWNYE WOPROSY KOGNITIWNOJ PSIHOLOGII(B: (NKAK MY POLU^AEM INFORMACI@(B? (NKAK MY OBRABATYWAEM INFORMACI@(B? (NKAK MY RE[AEM PROBLEMY(B? (NKAK MY WYRAVAEM NA[I MYSLI I RASSUVDENIQ(B? (NdLQ STUDENTOW(B, (NASPIRANTOW(B, (NPREPODAWATELEJ(B.s
Gavin, Helen
Keywords: (NbIOLOGI^ESKIE NAUKIs -- (NfIZIOLOGIQ(B, (NBIOFIZIKA I BIOHIMIQ VIWOTNYH I ^ELOWEKAs -- (NfIZIOLOGI^ESKIE OSNOWY PSIHIKI I POWEDENIQs -- (NfIZIOLOGI^ESKIE OSNOWY PSIHI^ESKIH PROCESSOW I SOSTOQNIJs -- (NpOZNAWATELXNYE PROCESSYs -- (NpOSOBIQ DLQ SPECIALISTOWs; (NpSIHOLOGIQs -- (NoB]AQ PSIHOLOGIQs -- (NpSIHI^ESKIE PROCESSY I SOSTOQNIQs -- (NpOZNAWATELXNYE PROCESSYs -- (NpOSOBIE DLQ SPECIALISTOWs