(NmEDEQ I EE DETI (B:s (NrOMAN (B/s - (NuLICKAQ(B, (Nl@DMILA eWGENXEWNA(B,s 1943- ((NmOSKWA (B:s (N|KSMO(B,s, 2004)
(NuLICKAQ PI[ET NE NA VARGONE(B, (NNE NA WYMU^ENNOM WOLAP@KE(B, (NA NA RUSSKOM QZYKE uLICKAQ NE KRUTAQ(B, (NNE SUPERMEN[A(B, (NNE BEGU]AQ ZA MODOJ WPEREDI PAROWOZA(B. (NoNA SWIDETELXNICA(B.s
Keywords: (NfILOLOGI^ESKIE NAUKI(B.s -- (NhUDOVESTWENNAQ LITERATURAs -- (NpROIZWEDENIQ HUDOVESTWENNOJ LITERATURYs -- (NrOMANY(B. (NpOWESTI(B. (NrASSKAZYs -- (NrOSSIJSKAQ fEDERACIQs; (NrUSSKAQ LITERATURA (B- 20 (NW(B.s