(NmIKROBIOLOGIQ (B:s (Nu^EBNIK DLQ STUDENTOW FARMACEWT(B. (NI MED(B. (NWUZOW (B/s - (NwOROBXEW(B, (NaNATOLIJ aNDREEWI^s; (NbYKOW(B, (NaNATOLIJ sERGEEWI^s; (NpA[KOW(B, (NeWGENIJ pETROWI^s; (NrYBAKOWA(B, (NaLXBINA mIHAJLOWNAs ((NmOSKWA (B:s (NmEDICINA(B,s, 2003)
(Nw U^EBNIKE RASSMOTRENY WOPROSY BIOTEHNOLOGII LEKARSTWENNYH PREPARATOW(B. (NpREDSTAWLENY OSNOWNYE POLOVENIQ U^ENIQ OB IMMUNITETE(B. (NdLQ STUDENTOW FARMACEWTI^ESKIH I MEDICINSKIH WUZOW(B, (NMEDICINSKIH KOLLEDVEJ(B.s
Keywords: (NzDRAWOOHRANENIEs -- (NmEDICINSKAQ MIKROBIOLOGIQs -- (Nu^EBNIKI DLQ WYS[EJ [KOLYs; (NmIKROBIOLOGIQs -- (Nu^EBNIKI DLQ WYS[EJ [KOLYs