(NmEDICINSKOE PRAWO (B:s (Nu^EB(B. (NPOSOBIE DLQ WUZOW (B/s - (NfEDOROWA(B, (NmARINA `RXEWNAs ((NmOSKWA (B:s (Nwlados(B,s, 2004)
(Nw POSOBII PREDSTAWLENY TEORETI^ESKIE MATERIALY PO WSEM RAZDELAM ZAKONODATELXSTWA O ZDRAWOOHRANENII(B. (NaNALIZIRU@TSQ NOWEJ[IE NORMATIWNYE AKTY OB OHRANE ZDOROWXQ GRAVDAN(B. (NpOSOBIE PREDNAZNA^ENO DLQ STUDENTOW @RIDI^ESKIH I MEDICINSKIH WUZOW(B.s
(NbIBLIOGR(B.: (NS(B. 301-306s
Keywords: (NzDRAWOOHRANENIEs -- (NmEDICINSKOE PRAWOs -- (NpOSOBIE DLQ SPECIALISTOWs; (NsUDEBNAQ MEDICINAs -- (NpOSOBIE DLQ SPECIALISTOWs; (NgOSUDARSTWO I PRAWOs -- (NuPRAWLENIE W OBLASTI ZDRAWOOHRANENIQs -- (Nu^EBNIK DLQ WYS[EJ [KOLYs -- (NrOSSIJSKAQ fEDERACIQs; (NaDMINISTRATIWNOE PRAWOs -- (NuPRAWLENIE W OBLASTI ZDRAWOOHRANENIQs -- (Nu^EBNIK DLQ WYS[EJ [KOLYs -- (NrOSSIJSKAQ fEDERACIQs